80 g Diawellness 50%-os liszt (ezt használtam – vagy helyette*)
1 csapott kk porélesztő
fél kk só
50 g (langyos) víz
1 ek olvasztott kókuszolaj
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, letakarva kb. 25 percet pihentetjük. Négy egyenlő részre osztjuk, egyenként akkorára nyújtjuk, mint a szendvicssütő mélyedése. (nekem kb. 12×12 cm) Felforrósított, kókuszolajjal vékonyan kikent szendvicssütőbe teszünk egy-egy tésztalapot, ráhalmozzuk a tölteléket, majd befedjük a másik két tésztalappal és összesütjük. (nekem kb. 10 perc alatt sült meg)
Mindent összekevertem. Pihentettem 30 percet, kinyújtottam, ment rá zöld hagyma és sajt, 2 cm csíkoztam,feltekertem és a csigákat liszteztem, kinyújtottam és kis túróval, zölddel s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeményebb tésztát készítek, amit egy fedeles tálban hagyok 4-5 órára a konyhapulton. Ezalatt túlkel, összeesik. Majd összegyúrom, átteszem egy fedeles műanyag dobozba és mehet a hű...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűLangyos vízbe kevertem a porélesztőt,külön kikevertem a száraz és a nedves alapanyagokat,mígvégül összekevertem az egészet és pár percig gyúrtam,először lágynak tűnik,de ahogy gyúr...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: NehézA lisztbe belekeverjük a sót. A közepére szórjuk az élesztőt. Ráöntjük a vizet (lehet hideg) Egy falkanállal összekeverjük. Nem kell, hogy tökéletes legyen, csak ne maradjanak ben...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű