Tészta: 8 tojás fehérje, 8 ek. porcukor, 8 ek. liszt, 1 sütőpor
Krém: 8 tojás sárgája, 20 dkg cukor, 5 ek. liszt, 2 vaníliás cukor, 4 dl tej, 25 dkg margarin
Tetejére: 1/2 l Hulala tejszín
A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük. A sütőporral elkevert lisztet óvatosan beleforgatjuk és zsírozott, lisztezett tepsiben tűpróbáig sütjük.
A krém hozzávalóit a margarin kivételével sűrűre főzzük és ha már csak langyos, hozzákeverjük a margarinhoz. Ha teljesen kihűlt, rákenjük a piskótára.
A tejszínt jó keményre verjük és a krémre simítjuk.
1 réteg: 1,5 dcl viz, 1 csomag zselatin. Hideg vizbe beletenni és hagyni addig amig megduzzad, aztán forráspontig felmelegíteni. 3 tojás sárgáját , 3 evőkanál porcukorral, 1 csoma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverjük össze a hozzávalókat egy tálban, helyezzük kanálnyi halmokat a sütőlapra egymástól kb. 5 cm távolságra, majd nyomkodjuk szét keksz formára. 180 fokon 10 percig süssük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét a porcukorral kemény habbá verjük, melyhez apránként hozzáadjuk a lisztet, kókuszreszeléket. Kizsírozott, lisztezett vagy sütőpapírral bélelt tepsiben közepes lá...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA lisztből, margarinból csipet sóval cukorral vízzel jó kemény tésztát gyúrunk .Egy fél óráig pihentetjük. Kinyújtjuk és kibélelünk vele egy kerek tortaformát,úgy, hogy oldala is l...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű