2 evőkanál olaj
1 késhegynyi hagymakrém
1 kisdoboz paradicsompüré
só,bors,babérlevél por,rozmaring
Az olajon aranysárgára pírítjuk a hagymát.
Hozzáadjuka pürét és kétszer annyi vízzel felöntjük.
Fűszerekkel ízesítve 3-4 percig forraljuk.
A joghurtot és a majonézt jól összekeverjük, hozzáadjuk a mustárt és a citromlét is, majd a fűszereket is beledolgozzuk. A zúzott fokhagymát és az apróra vagdosott bazsalikomot i...
Elkészítési idő:Egy sütőpapíros tepsin oszlassuk el a mogyorót, tegyük a sütőbe, 200 fokra tekerjük a hőfokszabályozót, és 15 perc alatt pirítsuk meg. (Igen, még a hideg sütőbe tegyük be!) Ha tel...
Elkészítési idő:A vöröshagymát apróra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk. Kevés olajon megdinszteljük (puhára pároljuk) a hagymát, sózzuk, hozzáadjuk a fokhagymát, a paradicsompürét. Ha szükséges,...
Elkészítési idő: 10 perc