2 evőkanál olaj
1 késhegynyi hagymakrém
1 kisdoboz paradicsompüré
só,bors,babérlevél por,rozmaring
Az olajon aranysárgára pírítjuk a hagymát.
Hozzáadjuka pürét és kétszer annyi vízzel felöntjük.
Fűszerekkel ízesítve 3-4 percig forraljuk.
A chutneyt készíthetjük kész birsalmakompótból vagy citromos, szegfűszeges, kevés cukorral ízesített vízben megfőzött nyers birsalmából is. Először lecsepegtetjük a birsalmát. Az...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű1 Először szedjük egy tálba a majonézt, sűrített paradicsomot, mustárt. 2 Majd adjuk hozzá a fűszereket is. 3 Jól keverjük ki a szószt. 4 Akár azonnal használható, persze en...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet a cukorral forrald fel, ehhez kb.5 perc kell. Ekkor add hozzá a fahéjdarabokat, és főzd további 10 percig közepesen erős lángon. Ez alatt fehér hab fog képződni, de ez így...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverjük össze az összes hozzávalót! Ez az öntet nagyon jól illik a csirkemellel és sonkával felturbózott salátákhoz.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű