50 dkg liszt
2 dkg eleszto
1 evokanal cukor
csipetnyi so
langyos tej
Az elesztot felfuttatjuk keves langyos tejben, majd ezt hozzaadjuk a liszthez, cukorhoz, sohoz es meg annyi langyos tejet adunk hozza, h jo puha tesztat kapjunk. Fakanallal jol felverjuk es ketszeresere kelesztjuk. Olajos kanallal a forro olajba szaggatjuk a tesztat, majd porcukorba vagy fahejas porcukorba forgatjuk!
1. A tojásfehérjéket különválasztjuk, és vízgőz felett a porcukorral kemény habbá verjük. 2. Ezután levesszük a gőzről, és egyenként belekeverjük a tojások sárgáját, végül a süt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tepsit/sütőformát kivajazzuk, kiflit felvágjuk. Tojásokat szétválasztjuk, fehérjéből kemény habot verünk. Sárgáját elkeverjük a cukorral, pudingporral, lekvárral és a tej 3/4...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hozzávalókat összekeverem. A fehérje habbal lazítom. Egy picit állni hagyom, majd forró vízben kifőzöm. Pirított zsemlemorzsába forgatom.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű