50 dkg reszelt alma
25 dkg liszt
1 tojás
1 sütőpor
fahéjas porcukor
Az anyagokat összedolgozzuk, kanál segítségével kis pogácsákat formázunk, és azonnal forró olajban kisütünk. Fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.
A hozzávalókat simára keverem, és máris kész a torták, sütemények bevonására alkalmas máz.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször elkészítjük a tésztát. A lisztet összekeverjük a xylitollal, a túróval, a tojásfehérjével és a kókuszolajjal, majd kézzel kemény tésztát gyúrunk. Gyúrás közben egy kis vize...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEgy közepes nagyságú tepsit kikenünk vajjal. Egy tálban összekeverjük a zabkorpát, az olajat, a sütőport és az édesítőszert, ennek a felét beleszórjuk a tepsibe. A túrót rámorzs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű