Családireceptkönyv.hu

Almás piskóta anyukám szakácskönyvéből *


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


30 dkg cukor
másfél tojás
30 dkg hámozottan mért reszelt alma
5 dk olvasztott zsír
reszelt citromhéj
törött fahéj
30 dkg liszt
sütőport

Elkészítés:


Mindezt összekeverjük, vajazott, lisztezett tepsiben sütjük, hidegen lekvárral töltjük, de porcukorral meghintve anélkül is finom!

Almás piskóta anyukám szakácskönyvéből *

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Porhanyós kifli birsalma lekvárral töltve
Porhanyós kifli birsalma lekvárral töltve

Liszt+zsír+tejföl+porcukor+tojássárgája+sütőpor+ecet+só+vaníliás cukor+ citrom reszelt héja Jól összedolgozzuk -Ha esetleg túl kemény kevés hidegvizet adunk hozzá -Puha ,jól do...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Brigitta
Muffin alap recept
Muffin alap recept

A por anyagokat bele tesszük egy tálba és összekeverjük. A margarint felolvasszuk és úgy önjük a por anyagunkhoz. Amikor összeáll a 12 db-os normál méretű muffin sütőformába tesszü...

Elkészítési idő: 1
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Almás-fahéjas amerikai palacsinta
Almás-fahéjas amerikai palacsinta

Keverd össze a lisztet, a sütőport, a cukrot és a fahéjat, majd óvatosan add hozzá a reszelt almát is. A tojások sárgájával és a langyos tejjel elkeverve készíts belőle sű...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk