25 dkg liszt
3 db tojás
½ l tej
15 dkg cukor
3 evőkanál
olaj
1 csomag
élesztő
olaj a sütéshez
alma (egy kis fahéjjal megbolondítva),
szamóca,
eper,
mazsola ízlés szerint
Za nadjev, jabuke ogulite, očistite od koštica i narežite na tanje ploške. 2. Ploške jabuka nakapajte limunovim sokom i pospite cimetom. 3. Sadržaj vrećice pudinga pomije...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat a cukorral habosra keverjük, majd egyesével hozzáadjuk a tojássárgákat, mindegyikkel jól kikeverve. A végén beletesszük a citromhéjat is. A tojásfehérjéket kemény habbá ve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA puha vajat habosra keverjük a vaníliás cukorral, kristálycukorral, hozzáadjuk a tojásokat és a gőz felett megolvasztott csokit. Végül mehet bele a liszt és sütőpapírral bélelt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy edénybe kimérjük a mogyoróvajat, hozzáadjuk a mézet és a vajat, majd elkezdjük összemelegíteni. Miközben olvad a vajas, mogyoróvajas, mézes keverék, egy aprítóba tesszük a m...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: Könnyű