Hú
Húsz deka margarint összHedolgozunk húsz deka liszttel, hozzáteszünk kevés tejben feloldott két deka élesztőt, öt deka porcukrot és pici sót. Jól összegyúrjuk, és a tésztát hat cipóra osztjuk. A cipókat kerek torta formájúra nyújtjuk és tetszés szerint több részre elosztjuk. A felső, széles végénél mindegyik lapocskára finom lekvárt teszünk, felgöngyölítjük, tepsibe tesszük, a tetejére tojássárgáját kenünk és megkelesztjük. Amikor megsült, vaníliás porcukrot hintünk rá.
A tojást robotgéppel összekeverjük a cukorral. Beleöntjük az olajat. A lisztet összekeverjük a kakaóval, és a sütőporral, aztán a cukros tojással. Az olajjal kikent tepsibe öntjük...
Elkészítési idő: 1/2 óra Nehézség: KönnyűA lisztet a sütőporral cukorral összekeverjük, a vajjal elmorzsoljuk, majd a tojássárgákkal és tejföllel összegyúrjuk. Kettévesszük a tésztát és folpackba csomagolva fél órára a hű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darál kekszet a kakaóporral összekeverjük. Ezután egy edényben a margarint, a cukorral és a tejjel összemelegítjük annyira, hogy a vaj és a cukor elolvadjon. Ezt ráöntjük a ka...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűELSŐ ELKÉSZÍTÉSE: 1. A tojásfehérjéből és a cukorból kemény habot verünk. 2. Hozzáadjuk a diót és a mazsolát. 3. Az ostyát négyzetekre vágjuk, és ráhalmozzuk a tojásfehérjét. 4...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű