50 dkg darált keksz
25 dkg Rama margarin
3 dl meleg tej
1 mandula aroma
1 rum aroma
30 dkg porcukor
4 ek kakaópor
1 tábla csokoládé/tortabevonó
A kekszet összekeverjük a porcukorral, Rama margarinnal és a tejjel. A masszát kétfelé vesszük. Az egyik felébe keverjük a kakaóport és a rum aromát. A másik felébe pedig a mandula aromát. Egy tepsibe belesimítjuk először a kakaóporos részt, majd arra a mandulás részt. A tetejére olvasztunk csokit. 1-2 órára hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen.
A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet . A tojásfehérjét pici sóval kemény habbá verjük. Apránként laza mozdulatokkal összedolgozzuk. A masszát egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy 26 cm-es tortaforma aljába szilikonos sütőpapírt csíptetünk.A formába tesszük a felezett, magozott meggyeket a domború, héjas oldalukkal lefelé.A pudinghoz egy tálba tesszük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát áttörjük a kekszet lereszeljük és a többi hozzávalóval alaposan elkeverjük. Kis gombócokat készítünk és cukrozott kakaóban megforgatjuk, egy kis időre hűtőbe tesszük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű6 tojásos piskóta az alap. 6 fehérje habnak, ha kemény, 6 kanálnak megfelelő cukor-helyettesítő, 6 sárgája egyenként még robotgéppel keverni, 6 kanál liszt szép óvatosan, már kanál...
Elkészítési idő: 1-1,5 óra Nehézség: Könnyű