15 dkg mascarpone
1,5 dl tejszín
2 db alma
őrölt fahéj
1 csomag mézes linzer keksz
barna cukor
1 citrom leve/héja
Az almákat apró kockára vágjuk, ezt megolvasztott barna cukron kicsit átforgatjuk és fahéjjal ízesítjük plusz citromlevet facsarunk rá. Felverjük a tejszínt , majd porcukrot és mascarponéból összeállítjuk a krémet. A kekszet apróra törjük. Alulra kerül az alma arra a krém és végül a kekszmorzsa.
A porcukrot, a zsírt, a tojást, a tejet, a szódabikarbónát, és a mézet egy lábasba tesszük, összekeverjük, majd tűz felett karamell színűre pirítjuk. Levesszük a tűzről, majd hűlni...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához valókat jól elkeverjük, majd a nem túl sűrű tésztából palacsintákat sütünk. A töltelékhez a diót a cukorral, a mazsolával, a rummal és a tejszínnel összekeverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a pudingot főzzük meg, mikor lehúztuk a tűzről belekeverjük a cukrot, kókuszreszeléket, rumot vagy rumaromát, csipet sót. Kihűtjük. A tésztához a lisztet elkeverjük a sü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit kenyérsütő gép formájába rakom, alólra a tojássárgák, tej (éppencsak langyos, de legalábbis nem hűtőhideg) és rum, rámérem a lisztet, belereszelem a megmosott...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű