15 dkg mascarpone
1,5 dl tejszín
2 db alma
őrölt fahéj
1 csomag mézes linzer keksz
barna cukor
1 citrom leve/héja
Az almákat apró kockára vágjuk, ezt megolvasztott barna cukron kicsit átforgatjuk és fahéjjal ízesítjük plusz citromlevet facsarunk rá. Felverjük a tejszínt , majd porcukrot és mascarponéból összeállítjuk a krémet. A kekszet apróra törjük. Alulra kerül az alma arra a krém és végül a kekszmorzsa.
Az élesztőt a langyos cukros tejben felfuttatjuk. A lisztet a zsírral elkeverjük, hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt, belekeverjük a tejfölt és jól összegyúrjuk. 45 percen át keles...
Elkészítési idő:A tésztának valókat összegyúrjuk, hogy könnyen nyújtható legyen és két részre szedjük.. A tepsit sütőpapírral kibéleljük és az egyik kinyújtott lapot beletesszük. A pudingokat m...
Elkészítési idő:A hozzávalókat - a csoki kivételével- összekeverem. A vajnak teljesen el kell olvadnia. A csokit apró kockára vágom, majd beleteszem a tésztába. A muffin papírba 3/4-ig teszem a...
Elkészítési idő:tészta hozzávalóit egy tálba mérem. Összegyúrom a tésztát. Annyi tejet adok hozzá, hogy jól nyújtható tésztát kapjak. 3 felé osztom a tésztát. Egyenként 28x38 cm-es sütőlemez...
Elkészítési idő: