menu

Családireceptkönyv.hu

Csokis protein fagyi


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók:
250 g Body Tojásfehérjerúd
50 g Peak dupla csokis fehérjepor
6 cl víz
1 ek. Dia Édes

Elkészítés:


Elkészítés:
A hozzávalókat turmixgépben krémmé turmixoltam, majd fagyasztóba tettem, fél óránként újra turmixoltam (háromszor).

Trükkök, tippek, praktikák:


Megjegyzés: Body tojás helyett jó a light sajtkrém is de úgy már lesz benne egy pici zsír és ch. De ennyi baj legyen! Illetve nem light kategória de egészséges és nagyon finom ha avokádóval készíted.

Csokis protein fagyi

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Domonkos
Ostoros rétes
Ostoros rétes

A langyos tejben megfuttatjuk az élesztőt, majd a liszttel és a többi hozzávalóval összedolgozva könnyen nyújtható tésztát készítünk. Hat részre osztjuk, fél óráig kelesztjük. Köz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
The Real Spanish Bar Cake
Avatar Zsuzsa Kedvelnék
The Real Spanish Bar Cake

1 Heat oven to 350 degrees F Prepare a 9x13 in.pan by spraying with non stick spray 2 In a large bowl, whisk all the dry ingredients together. 3 add oil,melted butter, appl...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Huszárcsók:
Huszárcsók:

A diót durvára összevágjuk, a citromot alaposan megmossuk, a héját lereszeljük, a levét kinyomjuk, átszűrjük. A sütőt 180-200 fokra bekapcsoljuk. A vajat habosra keverjük a porc...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Hatlapos-dobos szelet tányéron
Hatlapos-dobos szelet tányéron

Dobos szelet, vagy hatlapos. Tésztája. 50 dkg.liszt, 2 db.tojás, 3 dkg.vaj, 1 cs. szalalkáli, 1 dl. tej, 20 dkg.porcukor. A szalalkálit feloldjuk a tejben majd a többi hozz...

Elkészítési idő: 1,5-óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk