menu

Családireceptkönyv.hu

Édesburgonyás pogi (paleo és vegán)


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


RECEPT:
​Hozzávalók (40 db):

50 g Szafi Fitt sós nyújtható lisztkeverék (Szafi Fitt nyújtható sós lisztkeverék ITT!)
50 g Szafi Fitt CH csökkentő lisztkeverék (CH csökkentő lisztkeverék ITT!)
25 g Szafi Fitt tápiókaliszt (tápióka liszt ITT!)
30 g Cassava Gari (Cassava dara ITT!)
8 g só (Himalaya só ITT!)
2 g szódabikarbóna (szódabikarbóna ITT!)
45 g Szafi Fitt folyékony kókuszolaj (kókuszolaj ITT!)
45 g cocomas (Cocomas ITT!)
240 g forró víz
225 g nyers reszelt édesburgonya (tisztított súly)

Elkészítés:


Elkészítés:
A száraz anyagokat összekeverjük.
A vizet, a burgonyát, az olajat és a cocomas-t krémesre turmixoljuk, majd összegyúrjuk a lisztkeverékkel.
5 percig pihentetjük a tésztát.
Ezután bambuszrostliszttel megszórt munkafelületen 1,5 cm vastagra nyújtjuk, a tetejét bevagdossuk és 3,5 cm-es pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.

Sütés:
A sütőt előmelegítjük 200 fokra, majd behelyezzük a tepsit. 175 fokra (légkeveréses) mérsékeljük a hőfokot és 40 percig sütjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Tápértékei darabonként:
25,5 kcal,
0,3 g fehérje,
1,6 g zsír,
2,5 g ch

Édesburgonyás pogi (paleo és vegán)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sós sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Réteges tepertős pogácsa
Réteges tepertős pogácsa

Az élesztőt 1 dl langyos tejben felfuttatjuk. . A lisztet összekeverjük a sóval, elmorzsoljuk a zsírral, hozzáadjuk a bort (ez elhagyható), majd a felfuttatott élesztőt és még an...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Fina uvijena peciva
Fina uvijena peciva

Összegyur,betölt,süt

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Pogácsa - Zalai töpörtyűs pogácsa
Pogácsa - Zalai töpörtyűs pogácsa

1. A lisztet összegyúrjuk a darált tepertővel, a tejben felfuttatott élesztővel, 2 db tojássárgájával, tejföllel és a zsírral. 2. Sóval, őrölt borssal ízesítjük, és jól kidolg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Katalin
Vajdasági sós
Vajdasági sós

Az 5 dkg élesztőt felfuttatjuk 2 dl cukros, langyos tejben. Amíg az élesztő felfut a lisztet kimérjük egy nagyobb keverőtálba, hozzáadjuk a már felfutott élesztőt és az 1 dl olaj...

Elkészítési idő: 55 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk