menu

Családireceptkönyv.hu

Parasztos cordon bleu


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
• 8 szelet bacon
• 4 szelet füstölt sajt
• 1 fej lila hagyma
• só
A panírozáshoz:
• rozsliszt
• tojás
• zsemlemorzsa
A sütéshez:
• étolaj

Elkészítés:


A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A lila hagymát megtisztítjuk és karikákra vágjuk.
A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk 2-2 szelet bacont, füstölt sajt szeletet, két-három karika lila hagymát és ráhajtjuk a hús másik felét.
A betöltött karajszeleteket a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban közepes lángon kisütjük.
Rizi-bizit készítettem mellé!

Parasztos cordon bleu

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Varsói töltött karaj
Varsói töltött karaj

A karajt dörzsöljük be az olaj és a fűszerek keverékével és egy éjszakára tegyük hűtőbe lefóliázva. Másnap tegyük egy serpenyőbe, forró olajba és kevés víz hozzáadásával egy „kérg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Fasírt variáció
Fasírt variáció

Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Egy nagy tálban keverjük el a hús a 2 db tojással, a ketchuppal, mustárral és a zsemlemorzsával. A kenyeret áztassuk be pár percre, nyomkodjuk ki...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Marcsi
Barbecue oldalas
Barbecue oldalas

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Baconbe tekert fasírozott
Baconbe tekert fasírozott

A hagymát és a paprikát felszeleteljük, kevés olajban megdinszteljük. A húst egy tálba tesszük, hozzáadjuk a fűszereket, a tojást és a paradicsompürét, a kihűlt hagymát is belekeve...

Elkészítési idő: 4 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk