Hozzávalók (2 felnőtt bőséges reggeli adagja):
- 10 evőkanál zabpehely (az aprószemű jobb) (aprószemű zabpehely ITT!) -> GLUTÉNMENTES ZABPEHELY ITT!
- 2 evőkanál eritrit (eritrit ITT!)
- 1 evőkanál vörös áfonya (aszalt vörösáfonya ITT!)
- 1 evőkanál mazsola (mazsola ITT!)
- 1 evőkanál aszalt almakarika vagy friss reszelt alma
- 2 dl tej (vagy növényi ital)
- 2 dl víz
- fahéj ízlés szerint (fahéj ITT!)
- (magvak ízlés szerint, nálam ez most kimaradt) (sótlan magvak, magkeverékek ITT!)
A tejet a vízzel felforrósítjuk, majd beletesszük a többi hozzávalót és kb. 5-6 perc alatt puhára főzzük. Bármilyen gyümölccsel elkészíthető vagy anélkül is. Egyszerű, gyors, tápláló reggeli!
Az apróra vágott hagymát megpároljuk az olajon. Hozzáadjuk a kukoricadarát, vizet és a fűszereket. Lassú tűzön főzzük, az elején néha megkavargatjuk, a végefelé sűr...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA húst felszeleteljük, vékonyra klopfoljuk, megszórjuk sóval, borssal. A meghámozott almát és krumplit sajtreszelőn lereszeljük. Hozzáadjuk a tojást, a tejfölt, ízesítjük a fűszer...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHagymát megpucoljuk, lereszeljük. A hagymát olajon pirítjuk. Ez alatt a gombát megpucoljuk, a felvágott paradicsomot meg kell hámozni- a paprikát hozzáadva belerakjuk a gombát a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA májat megmossuk és nagyobb darabokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és a fokhagymával együtt felkockázzuk. Az olajra téve megdinszteljük a hagymát, majd rátesszük a májat. Keve...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű