_ 2 evőkanál barna cukor
- 1 evőkanál szója szósz
- 2 db közepes vöröshagyma apróra vágva
- 1 db Kápia paprika darabolva
- 2 db paradicsom darabolva
- 0,5 liter paradicsomlé
- 3 gerezd fokhagyma zúzva
- 1 dl száraz bor
- 1 evőkanál mustár
- 2 evőkanál kechup
A barna cukrot karamellízálom egy kisebb edényben, majd hozzá adom a hagymát, és az összes hozzávalót, melyeket puhára főzök.
Az elkészült szószt szükség szerint turmixolom, és üveg edénybe rakom , felhasználásig a hűtőben tárolom.
A húsos csontot olajban, cukorral, a tisztított, szeletelt vöröshagymával jó alaposan barnára pirítom. A tisztított, szeletelt zöldségeket rászórom a pirított csontra. Beleteszem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverjük és tetszőleges hússzeletekre kenjük. Hűtőben 2 órát, vagy többet pihentetjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűOlvaszd meg a vajat és pirítsd meg benne a lisztet 2-3 percig. Tulajdonképpen egy vaj alapú, világos rántást készítesz. Ennél ne legyen sötétebb. Öntsd föl a tejjel és keverd el...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KözepesA zsíron (nagy lángon) elkezdjük pirítani a szalonnát (bőrkét) és az apróbbra darabolt csontokat. Addig pirítjuk sűrűn kevergetve a csontokat, amíg mindenhol szép egyenletesen söté...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes