- 1,5 kg laska gomba apróra vágva
- 2 evőkanál margarin
- 3 evőkanál étolaj
- 3 fej vöröshagyma aprítva
- 4-5 gerezd fokhagyma aprítva
- 2 teáskanál őrölt fekete bors
A gombát a margarinon és az olajon lepirítom, ameddig a nedvességtartalmának nagy részét elveszíti. Hozzá adom a hagymát , és a fokhagymát, meghintem a borssal.
Ha elkészült, hagyom kihűlni, és vákuum csomagolom, majd a fagyasztóba teszem . Ebből három adag lett.
1. A gombák tönkjét kitörjük, kis kockára vágjuk. 2. A gombafejeket megmossuk és besózzuk. 3. Maradék pörkölt vagy sült hús darálva, vagy pépesítve kis tejföllel lazítva és t...
Elkészítési idő:1. A gombák tönkjét kitörjük, kis kockára vágjuk. 2. A gombafejeket megmossuk és besózzuk. 3. Az újhagymát apróra vágjuk. 4. Összekeverjük a túrót a tejföllel, borssal é...
Elkészítési idő:1. A hagymát apróra vágom, és a húst felkockázom 2. Olajban a hagymát üvegesre párolom, hozzáadom a felkockázott húst, és együtt is párolom kevés ideig. 3. Fűszerezem. Só, bo...
Elkészítési idő:Elkészítése: A palacsintához a hozzávalókat kézi turmix segítségével csomómentesre keverjük. Ha nagyon folyékony, akkor kevés liszttel sűrűsítjük, ha pedig sűrű, abban az esetbe...
Elkészítési idő: