menu

Családireceptkönyv.hu

Laska gomba tartósítása


Írta:

Elk. idő: 2 óra
Adag: 3
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 1,5 kg laska gomba apróra vágva
- 2 evőkanál margarin
- 3 evőkanál étolaj
- 3 fej vöröshagyma aprítva
- 4-5 gerezd fokhagyma aprítva
- 2 teáskanál őrölt fekete bors

Elkészítés:


A gombát a margarinon és az olajon lepirítom, ameddig a nedvességtartalmának nagy részét elveszíti. Hozzá adom a hagymát , és a fokhagymát, meghintem a borssal.
Ha elkészült, hagyom kihűlni, és vákuum csomagolom, majd a fagyasztóba teszem . Ebből három adag lett.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Gombás ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Gombával töltött hagyma - OK
Gombával töltött hagyma - OK

1. A hagymát megtisztítjuk, levágjuk a tetejét és az alját, és óvatosan leveleire bontjuk. 2. A közepét kis kockákra vágjuk, és forró olajon elkezdjük pirítani. 3. Belenyom...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Juhtúróval töltött gomba egyszerűen
Juhtúróval töltött gomba egyszerűen

--A gomba tönkjét eltávolítjuk, lehúzzuk a héját és megtöltjük a sajttal -kb 15-20 percig grillrácson , parázson vagy serpenyőben kevés olajban megsütjük.- --Húsokhoz köretkén...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nándor
Gomba paprikás pirított hagymás galuskával
Gomba paprikás pirított hagymás galuskával

Gombapaprikás: A felengedett vargányát felszeleteljük és forró száraz serpenyőben, só nélkül jó erősen lepirítjuk és félretesszük. Ezt megismételjük a nagyobb darabokban hagyott...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Gombás-spárgás tészta
Gombás-spárgás tészta

A tésztát megfőzzük. A gombát gyorsan megtisztítjuk, felszeleteljük és kevés olajon puhára pároljuk. Hozzáadjuk az apróra vágott spárgát, és sóval, borssal ízesítjük. Tovább párolj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk