- 1,5 kg laska gomba apróra vágva
- 2 evőkanál margarin
- 3 evőkanál étolaj
- 3 fej vöröshagyma aprítva
- 4-5 gerezd fokhagyma aprítva
- 2 teáskanál őrölt fekete bors
A gombát a margarinon és az olajon lepirítom, ameddig a nedvességtartalmának nagy részét elveszíti. Hozzá adom a hagymát , és a fokhagymát, meghintem a borssal.
Ha elkészült, hagyom kihűlni, és vákuum csomagolom, majd a fagyasztóba teszem . Ebből három adag lett.
1. A hagymát megtisztítjuk, levágjuk a tetejét és az alját, és óvatosan leveleire bontjuk. 2. A közepét kis kockákra vágjuk, és forró olajon elkezdjük pirítani. 3. Belenyom...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz--A gomba tönkjét eltávolítjuk, lehúzzuk a héját és megtöltjük a sajttal -kb 15-20 percig grillrácson , parázson vagy serpenyőben kevés olajban megsütjük.- --Húsokhoz köretkén...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűGombapaprikás: A felengedett vargányát felszeleteljük és forró száraz serpenyőben, só nélkül jó erősen lepirítjuk és félretesszük. Ezt megismételjük a nagyobb darabokban hagyott...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát megfőzzük. A gombát gyorsan megtisztítjuk, felszeleteljük és kevés olajon puhára pároljuk. Hozzáadjuk az apróra vágott spárgát, és sóval, borssal ízesítjük. Tovább párolj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű