Piros tészta: 16 dkg margarin,
20 dkg darált háztartási keksz,
10 dkg cukor,
1 piros ételszínező,
1 kicsi rumaroma,
0,5 dl víz,
1 cs tortadara,
Zöld tészta: 12 dkg margarin,
30 dkg darált háztartási keksz,
1 zöld ételfesték,
10 dkg cukor,
kevés víz,
A piros és a zöld tésztához valókat külön külön összegyúrjuk.
A pirosból kicsi gombócokat gyúrunk és a zöld tésztával vonjuk be.
Néhány órára hűtőbe rakjuk.
Először a kijelölt tepsit vagy tálat(tortának is készíthető)folpackal kibéleljük úgy,hogy a szélein túl lógjon. A felezett epreket lerakjuk. A zselatint a vízben elkeverjük a cukor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejfölt habosra keverjük a kétféle cukorral, belekeverjük az egyik citrom reszelt héját és a levét. A tejszínt kemény habbá verjük, és a zseletinfix másik felét is beledolgozzuk...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű16 kis tégla alakúra vágott sajt szeletelt kolbászkarikák vagy sonka, pirított bacon, hagyma stb. Az élesztőt kevés langyos tejjel, csipet cukorral elkeverjük, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet egy tálba tesszük, hozzáadjuk a többi hozzávalót is és összegyúrjuk az egészet. Lisztezett deszkára tesszük, 2-3 mm vastagságúra nyújtjuk. Majd egy pogácsaszaggatóval,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű