4 db tojás,
20 dkg cukor,
6 ek forró víz,
20 dkg liszt,
1 cs sütőpor,
A tojások sárgáját a cukorral és a forró vízzel habosra keverjük.
A tojások fehérjét kemény habbá verjük.
A lisztet a sütőporral összekeverjük és az egészet könnyedén összekeverjük.
Előmelegített sütőben megsütjük.
Tetszőleges töltelékkel töltjük.
10-15 percre 160-170 fokon.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrom. Kinyújtom a tésztát és kicsi pogácsaszaggatóval kiszaggatom. Sütőlemezre pakolom. A tojásfehérjét a cukorral tejföl sürűségűre verem. Hab...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA vizet langyosítsuk meg, majd keverjük össze az ecettel. A kétféle lisztet és a csipet sót keverjük össze, majd adjuk hozzá a zsírt, a tejfölt, a tojást, és egy kevés ecetes vize...
Elkészítési idő: 1 óra 20perc Nehézség: Könnyű1 A felsorolás sorrendjében mindent összekeverünk. 2 Az almát nagy lyukú reszelőn reszeljük le, és úgy keverjük bele. 3 A tésztát kivajazott, lisztezett (vagy sütőpapírral bél...
Elkészítési idő: 1-ÓRA Nehézség: Könnyű