menu

Családireceptkönyv.hu

LINZERKARIKA


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg liszt, 1 Rama, 2 tojás sárgája. 1 egész tojás, 15 dkg porcukor, 1 sütőpor, 1 vaníliás cukor, 1/2 citrom reszelt héja.
Baracklekvár.

Elkészítés:


A puha margarint a tojással, cukorral, van. cukorral, és a citromhéjjal habosra keverni.
A lisztet elkeverni a sütőporral.
A két anyagot összedolgozni, ha nem elég puha tejfelt teszünk bele.
Két cipót formálunk belőle. Nyújtjuk, majd formával szaggatjuk.
Előmelegített sütőben világosra sütjük. Miután kihűlt lekvárral összeragasztjuk.

Trükkök, tippek, praktikák:


Fogyasztás előtt 1-2 nappal készítsük le, hogy visszapuhuljon, jó omlós legyen.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Tésztafélék,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Túró gombóc málnás
Túró gombóc málnás

Törjük össze a túrót. Keverjük alaposan össze a sóval, a búzadarával,a nyírfacukorral és a tojásokkal. (Én egész tojásokat használtam, nem tetszik a tojáshabos verzió). Tegyük néhá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Nudli
Nudli

1. A krumplit jól megmosom és héjában megfőzöm. 2. Ha kész, a héját lehúzom és krumplinyomóval áttöröm. 3. Sózom, hozzáadom a zsírt és mikor meghűlt hozzáadom a tojást és an...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Ani
Kolbászos füstölt sajtos tészta
Kolbászos füstölt sajtos tészta

A tésztát a szokásos módon kifőzzük, majd leöblítjük. A szalonnát, kolbászt, petrezselymet és hagymát felvágjuk. A sajtot lereszeljük. Egy nagy serpenyőben kisütjük a szalonn...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Paradicsomszószos rigatoni
Paradicsomszószos rigatoni

Kedves Felhasználónk, Sajnálattal értesítjük, hogy ennek a receptnek törölnünk kellett néhány elemét, plagizálás miatt. A szerző és kérte a tartalom eltávolítását. A recept l...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk