12 dkg vaj
10 dkg cukor
1 tojás
fél teáskanálnyi őrölt fahéj
25 dkg liszt
10 dkg darált dió
10 dkg étcsokoládé
1 teáskanálnyi sütőpor
A vajat a cukorral jól elkeverjük, majd hozzáadjuk a tojást is, ezt követően a többi hozzávalót is a csokoládé kivételével. Összekavarjuk, majd mikor már szilárd állagú a massza, az apróra vagdosott csokoládét is belekeverjük. Kis golyókat formálunk a tésztából és sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, 180 fokon sütjük 15-18 percen át.
Előkészítjük a formákat, illetve a jégkockatartókat. Elkészítés A szörpöt felhígítjuk a vízzel, belekeverjük a zselatint. Folyamatos kevergetés mellett felforraljuk, a habot a t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűmézes tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk, négy részre osztjuk. 25×35 cm- es sütőpapíron kinyújtjuk a tésztákat, villával megszurkáljuk.175 fokon, 7-8 percig sütjük egyenként a la...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük a gesztenye masszát meg a kakaóport és levárt és a mézet meg a fahéjat és annyi kekszet adunk hozzá, hogy lehessen formázni.Hideg helyre tesszük.Egy tálcára teszünk n...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. Mindent a gépbe tettem és dagasztó programon dolgozott a gép másfél órát. 2. A szépen megkelt tésztát jól átgyúrtam és kinyújtottam kisujjnyi vastagságúra. 3. Megkentem...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű