Fél kg tk tönkölyliszt, 4 tojás, só, víz a tésztája
a tészta hozzávalóit jól összekeverjük, hogy nyújtható tésztát kapjunk, és nagyon vékonyra nyújtjuk.
lisztet, v vizet lehet hozzáadni, ahogy az állaga kívánja
Meg lehet tölteni mindenfélével: husi ragu, zöldség, sajt, spenót stb...
A tésztát sós vízben megfőzzük. A hagymát megtisztítjuk és felszeleteljük, olívaolajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a húst is és mikor feldobja a levét fűszerezzük. A paradicsomokat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA langyos víz felébe belemorzsoljuk az élesztőt, elkavarjuk benne, majd hozzáadunk két evőkanál lisztet, és negyed óráig érni hagyjuk a kovászt, amíg habos nem lesz a teteje. A li...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA lisztet a tojással gyúrjuk össze, majd lisztezett deszkán nyújtsuk ki. A tésztát készíthetjük úgy is, hogy kis batyukat vágsz ki belőle gy derelyevágó segítségével. Ezek így t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA száraz alapanyagokat öszekevertem, majd hozzáadtam a felfuttatott élesztőt, a maradék vizet és az olajat. Robotgéppel jól összedolgoztam. Kétfelé szedtem és rizsliszten görgetve...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes