A leves alaphoz
500 g szárazbab
1 db sertéscsülök (füstölt)
4 gerezd fokhagyma
2 db petrezselyemgyökér, avagy fehérrépa
3 db sárgarépa (nyers, nagyobb)
A rántáshoz
2 evőkanál búzaliszt (BL55)
1 evőkanál étolaj
1 kávéskanál pirospaprika (őrölt)
2 dl víz
http://aprosef.hu/csulkos_bableves_recept
Egy kevés olajon közepes lángon pároljuk üvegesre a hagymát,mehet hozzá a fokhagyma, ezzel is pároljuk további egy percig. Jöhet a rózsákra szedett brokkoli és a felkockázott krum...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A fokhagymákat összezúzzuk és az olajon megpirítjuk (nagyon figyeljünk, mert hamar meg tud égni). ◾️Ezután hozzáadjuk a lisztet és lepirítjuk. ◾️Felöntjük az alaplével, fűsze...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A csirkemellfilét apró kockákra vágjuk. A vöröshagymát és fokhagymát szintén. A zöldségeket tetszőlegesen aprítjuk. 2. Egy jó nagy lábosban felhevítjük az olajat, és a vörösh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hagymát apróra vágom, majd olajon megdinsztelem, rádobom az almareszelőn lereszelt sárga, illetve fehérrépát, és felengedem 2 liter húsleves alaplével (kockából készítettem)....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű