menu

Családireceptkönyv.hu

Krumplis tarhonyaleves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A leveshez

30 g szalonna (füstölt)
1 közepes fej vöröshagyma
1 evőkanál pirospaprika (őrölt)
1000 ml víz
1 teáskanál só
1 mokkáskanál ételízesítő (pl.: Vegeta)
2 csipet fehérbors (őrölt)
1 mokkáskanál köménymag (őrölt)
250 g burgonya (megtisztított, hámozott)
1 evőkanál petrezselyemzöld

A tarhonyához

1 evőkanál sertészsír
80 g tarhonya

Elkészítés:


http://aprosef.hu/Krumplis_tarhonyaleves_recept

Krumplis tarhonyaleves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Viktória
Legényfogó leves
Legényfogó leves

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zelleres gombakrémelves
Zelleres gombakrémelves

A gombát, a zellert, a burgonyát és a vöröshagymát közepes darabokra vagdalom. Majd egy 2 literes lábasba rakom és felöntöm 1 liter vízzel, fűszerezem és hozzáadom az olajat, ké...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Karfiol leves
Karfiol leves

A karfiolt rózsáira szedjük és a fűszerekkel ,sárgarépával együtt feltesszük főni,a szükséges levesmennyiségnek megfelelő vízzel. Ha megfőtt,nokedlit szaggatunk a fővő levesbe.Tej...

Elkészítési idő: Fél óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: józsefné
Nyírségi gombócleves
Nyírségi gombócleves

Elkészítés: A kockára vágott húst elkezdem főzni, mintha húsleves készülne, közben leszedem a habját. A gyökérzöldségeket megtisztítom, kis kockákra / karikára vágom, és a húshoz a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk