Családireceptkönyv.hu

Daragaluska


Írta:

Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 tojás, 1 e.k. liszt, 4 e.k. búzadara, 1 csapott mokkás k. szódabikarbóna, só, bors

Elkészítés:


A hozzávalókat jól elkeverjük, majd kb. fél órát pihentetjük.
Forrásban lévő vegetás vízbe, vagy a levesbe szaggatjuk bele.
Trükkök, tippek, praktikák:
Vágott petrezselymet is tehetûnk bele.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Judit
Húsleves, csontleves
Húsleves, csontleves

A kuktába a húst, a fagyasztott zöldségeket, a hagymát, burgonyát, a zöldségmixet, paprikát beletesszük, felöntjük vízzel, beletesszük a borsot. Lezárjuk és a legkisebb gázrózsa le...

Elkészítési idő: 1 óra 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Eva
Karácsonyi narancs leves
Karácsonyi narancs leves

1 liter 100%-os narancslevet izles szerinti cukorral orolt fahejjal, szegfuszeggel, mareknyi mazsolaval, 2 citrom karikaval felfozok,1 Aranka (vagy Gala) fozes nelkuli vanilias pud...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Karfiol - Magyaros karfiolleves - OK
Karfiol - Magyaros karfiolleves - OK

1. Minden zöldséget alaposan megtisztítunk. 2. A karfiolt apró rózsáira szedjük. 3. A sárgarépát (ha nagyobb, negyed karikára), a petrezselymet karikára, a krumplit kockára...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Magyaros gombócleves
Magyaros gombócleves

A krumplit kockára vágjuk, és ételízesítős vízben puhára főzzük. Majd egy edénybe leszűrjük, hűlni hagyjuk. A vöröshagymát apróra vágjuk, és pici olajon megfuttatjuk, közben a tört...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk