1 tojás, 1 e.k. liszt, 4 e.k. búzadara, 1 csapott mokkás k. szódabikarbóna, só, bors
A hozzávalókat jól elkeverjük, majd kb. fél órát pihentetjük.
Forrásban lévő vegetás vízbe, vagy a levesbe szaggatjuk bele.
Trükkök, tippek, praktikák:
Vágott petrezselymet is tehetûnk bele.
A kuktába a húst, a fagyasztott zöldségeket, a hagymát, burgonyát, a zöldségmixet, paprikát beletesszük, felöntjük vízzel, beletesszük a borsot. Lezárjuk és a legkisebb gázrózsa le...
Elkészítési idő: 1 óra 10 perc Nehézség: Könnyű1 liter 100%-os narancslevet izles szerinti cukorral orolt fahejjal, szegfuszeggel, mareknyi mazsolaval, 2 citrom karikaval felfozok,1 Aranka (vagy Gala) fozes nelkuli vanilias pud...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Minden zöldséget alaposan megtisztítunk. 2. A karfiolt apró rózsáira szedjük. 3. A sárgarépát (ha nagyobb, negyed karikára), a petrezselymet karikára, a krumplit kockára...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit kockára vágjuk, és ételízesítős vízben puhára főzzük. Majd egy edénybe leszűrjük, hűlni hagyjuk. A vöröshagymát apróra vágjuk, és pici olajon megfuttatjuk, közben a tört...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű