30 dkg darált háztartási keksz
6 dkg margarin
6 dkg porcukor
kevés tej
Krémhez:
5 dl tej
2 cs.puncs puding
15 dkg cukor
20 dkg margarin
30 dkg ribizli
+ babapiskóta
+ 3 dl tejszín
Elkészítés:
A darált kekszet összegyúrom a cukorral,margarinnal és egy kevés tejjel. Csak annyival,hogy linzertészta keménységű legyen. Egy közepes tepsibe vagy tortasütőbe nyomkodom a keksztésztát.
A tejet a pudinggal és a cukorral összekeverem és sűrűre főzöm. A kihűlt krémhez keverem a margarint és óvatosan belekeverem a ribizlit is. A krém felét a kekszes masszára kenem,erre jön a rumos tejben megforgatott babapiskóta,majd a krém másik fele és a keményre felvert tejszínhab. Én most csoki reszelékkel díszítettem.
Az egészet összekeverni. Formába tölteni. 180 fok 30 perc.
Elkészítési idő:30 dkg lisztet 20 dkg vajjal elmorzsolunk, hozzáadunk 10 dkg porcukrot és 1 tojással összeállítjuk, hengerré formáljuk, majd 3 egyenlő részre osztjuk. Az egyes darabokból tepsi h...
Elkészítési idő:csillagcsővel karikákat
Elkészítési idő: