menu

Családireceptkönyv.hu

zöldbab leves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


40 dkg zöldbab
2 db sárgarépa
2 db fehérrépa
fél db zeller
póréhagyma
fokhagyma
liszt
őrölt paprika

olaj
petrezselyemzöld

grízgaluska

Elkészítés:


Elkészítés:
Olajon megfuttatom a zöldségeket, hagymát, zöldbabot, majd megszórom kevés liszttel, kevés őrölt paprikával és felöntöm vízzel. Ízesítem sóval, petrezselyemzölddel. Ha majdnem kész a zöldség, grízgaluskát szaggatok bele.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Gulyásleves
Gulyásleves

A hagymákat kis kockára vágjuk. A húst leöblítjük, szárazra töröljük, majd 2 cm-es kockára daraboljuk. A zsírt felhevítjük, megfonnyasztjuk benne a hagymát, majd félrehúzzuk, a fű...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Erdélyi becsinált leves
Erdélyi becsinált leves

a csirkeaprólékot odatesszük főni kb 3 liter hideg vízben -amikor fő lehabozzuk -majd beledobjuk a kis kockára vágott sárgarépát és felszeletelt hagymát néhány perc múlva a...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Toscana leves
Toscana leves

A szeletelt, füstölt szalonnát apró csíkokra vágom, olívaolajon pirosra sütöm, majd a csirkecombokat átforgatom rajta, amíg kifehérednek. Vízzel felöntöm, és kb. 1 órát főzöm....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Both Judit
Tiszadombi gombocleves
Tiszadombi gombocleves

A húst kockára vágjuk és egy kicsi olajon átsütjük. Vizzel felengedjük , szép lassan fözzük hozzáadjuk a zöldséget, sót l, borst és készre fözzük. A tüzről levéve hozzáadunk két...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk