40 dkg zöldbab
2 db sárgarépa
2 db fehérrépa
fél db zeller
póréhagyma
fokhagyma
liszt
őrölt paprika
só
olaj
petrezselyemzöld
grízgaluska
Elkészítés:
Olajon megfuttatom a zöldségeket, hagymát, zöldbabot, majd megszórom kevés liszttel, kevés őrölt paprikával és felöntöm vízzel. Ízesítem sóval, petrezselyemzölddel. Ha majdnem kész a zöldség, grízgaluskát szaggatok bele.
A burgonyát meghámozzuk, apróra vágjuk, a húsleveskockával, a tárkonnyal, a szerecsendióval ízesítjük. Felöntjük vízzel és puhára főzzük. Ezután turmixoljuk és 2 dl tejföllel felön...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát egészen apróra vágunk, és kevés olajon megfonnyasztjuk. A hagymára rádobjuk az apró kockára vágott húst, egy kicsit pirítjuk, majd a vízzel felöntjük.Félpuhára párol...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A karajcsontokat vízben feltesszük főni nagy lángon, felforraljuk, és 1-2 percig zubogva forrni hagyjuk. 2. Ezt az első levet leöntjük róla, kicsit átmossuk a húst, hogy a mar...
Elkészítési idő: 130 perc Nehézség: Közepes• A leves hozzávalóit egy lábasban a fenti sorrendben mérsékelt tűzön összemelegítjük: először a zsiradékon pirítsd át a csirkét, majd add hozzá a többi alapanyagot is. • Ezután...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű