1 csirke
1.5 dl olaj
1 kápia paprika/bármilyen
1-2 szál zöldhagyma, vagy bármilyen
2-3 cikk fokhagyma
só, bors, majoránna, rozmaring
a csirkét jól megmossuk, beletesszük egy sütőzacskóba
a hagymát, fokhagymát és a paprikát jó apróra vágjuk
hozzátöltjük az olajat, beleszórjuk a fűszereket
jól összekeverjük, ráöntjük a húsra, jól megdörzsöljük vele a húst
lezárjuk a zacskót, meglyukasztjuk az oldalainál és betesszük a lerbe kb. 1 órára, sütőtől függ
1 óra után, kicsúsztatjuk a csirkét a levével együtt, s addig sütjük még, amíg megpirul, közben locsolgatva saját zsírjával
salátával vagy krumplival tálaljuk
Az egész, megtisztított csirke bőrét dörzsöld be 1 evőkanál kókuszzsírban elkevert sóval, őrölt borssal. Légkeveréses, 135 fokra előmelegített sütőben kb. 1,5 órán át süsd a csirk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirke szárnyakat megtisztítjuk,a forgóknál elvágjuk,a szárnyvégeket levágjuk. A húst sózzuk, alaposan befűszerezzük és 20-30 percre a hűtőbe tesszük. A kukoricapelyhet apróra mo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk. Lisztbe forgatjuk. 2. Egy serpenyőben felolvasztjuk a libazsírt és a csirkemellek mindkét oldalát hirtelen pirosra sütjük, maj...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Nehéz