Tésztához:
500 g gullon keksz
5 ek kakaópor
Én xilitet nem tettem bele de írt a recept 200 g ot
Kis pohár kávé
Diabetikus lekvár annyit hogy a tészta elváljon a tál falától
Vaníliás cukor (xilites)
Krémhez
150 g porcukor (xilitből)
100 g vaj
100 g kókuszreszelék
Ezeket habossá keverem
A darált kekszet a vajjal és a gyümölcslével összegyúrjuk és a tortaforma alját kibéleljük vele. A túrót áttörjük és összekeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, citromhéjjal, a...
Elkészítési idő:20 dkg darált dió 3 evőkanál cukor 1 csomag vaníliás cukor 1,5 dl víz a forgatáshoz: kb. 20-25 dkg porcukor 3 csomag vaníliás cukor (A pogácsa szaggató átmérője: 7-8 cm)
Elkészítési idő:A tojássárgákat habosra keverjük a cukorral és a kólával. A lisztet elvegyítjük a sütőporral és a kakaóporral. Hozzáadjuk a tojássárgás keverékhez. Végül a tojásfehérjéket kemény...
Elkészítési idő: