Tésztához:
500 g gullon keksz
5 ek kakaópor
Én xilitet nem tettem bele de írt a recept 200 g ot
Kis pohár kávé
Diabetikus lekvár annyit hogy a tészta elváljon a tál falától
Vaníliás cukor (xilites)
Krémhez
150 g porcukor (xilitből)
100 g vaj
100 g kókuszreszelék
Ezeket habossá keverem
A tészta hozzávalóit összekeverni ,sütő formákba tesszük és kisütjük. ha kihültek a krémmel megtöltjük az egyik formát majd egy üreset rá fordituk ( össze ragasztjuk őket) porcukor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást a cukorral, a zsírral, a lekvárral és a tejjel elkeverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, majd a kakaóport. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát és 180 fokon...
Elkészítési idő: 1/2 óra Nehézség: KönnyűA tejfölben elkeverjük az élesztőt. Lisztben elmorzsoljuk a zsírt, hozzáadjuk a csipet sót, cukrot, tojást és az élesztős tejfölt is. Jól összegyúrjuk, a elfelezzük és félretesszük...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat osszegyúrjuk, vékony tésztát nyújtunk belőle. Kiszaggatjuk, forró sutőben megsütjük a tésztakorongokat. Lekvárral osszeragasztunk két korongot, porcukorral meghintj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű