100 gr mogyorós keksz – nápolyi ( napolitanka)
150 gr mogyoró
200 gr Nutella
150 gr főző csoki
75 gr margarin
Elkészítése:
A mogyorós kekszet apróra összetörni, hozzá adni a pörkölt apróra zúzott mogyorót, a nutellát és össze dolgozni. Golyókat formázni és hűtőszekrénybe tenni, hogy egy kicsit meg keményedjen.
A csokit a margarinnal felolvasztani és a golyókat megforgatjuk a csokis masszába, dermedés után papírkosárkákba rakjuk.
TÖLTELÉK: Az almát meghámozzuk, nagy lukú reszelőn megreszeljük, hozzáadjuk a többi alapanyagot, és kicsit megfőzzük. hagyjuk kihűlni. TÉSZTA: A hozzávalókat összegyúrjuk annyi...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Először elkészítjük a sütimorzsához a csokis sütit. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. A csokit megolvasztjuk és félretesszük. A puha vajat habosra keverjük a cukorral, majd hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű-Szétválasztjuk a tojásokat, a fehérjéket kemény habbá verjük és hűtőbe tesszük. A tojássárgákat cukorral habosra keverjük, majd az étolajjal is elkeverjük. Hozzáadjuk a citromhéja...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA lisztet, a cukrot, a sütőport összekeverjük, a fahéjjal megszórjuk. Az almákat lereszeljük, kinyomkodjuk a levét és a keverékhez adjuk. A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű