1 kg csont nélküli karaj szeletelve
2 üveg lecsó egy nagyobb és 3 kisebb fej vöröshagyma (ez ízlés szerint változhat)
3 gerezd fokhagyma
só
őröltbors
ételízesítő
olaj
rizsliszt
A hússzeleteket sóztam, borsoztam, rizslisztbe forgattam majd kevés olajon mindkét oldalukat gyorsan kisütöttem. A vöröshagymát, fokhagymát megpucoltam, előbbit fél karikákra, utóbbit karikákra vágtam, amit a hús után fennmaradt olajon üvegesre pirítottam, visszatettem rá a hússzeleteket, ráöntöttem a két üveg lecsót, tettem rá egy csapott evőkanál ételízesítőt és egy kevés sót, majd takarék lángon a hús puhulásáig főztem. Köretként Barbara gluténmentes tarhonyát készítettem.
A csíkokra vágott szalonnát megpirítjuk, majd kiszedjük a zsiradékból. Ebben megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd a felcsíkozott húst. Pirospaprikát szórunk rá, k...
Elkészítési idő: 60perc Nehézség: KönnyűAz összes összetevőt feltesszük főzni /kb 3-4 óra/, fűszerek és só nélkül. A csülköt, körmöt ledaráljuk, a szívet, nyelvet kockára vágjuk fel. Az egészet összekeverjük, fűszerezz...
Elkészítési idő: 2-3 nap Nehézség: KözepesA húst fűszerezzük hozzá adjuk a tojást és zsemlét/kenyeret, majd jól elkeverjük. Gombócot formázunk lisztben megforgatjuk és megsütjük.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű