Elkészítés 1 Igaziból ehhez olyan, kezeletlen narancs volna tökéletes, amelyet nem vontak be viaszos tartósítószer réteggel. Mivel nálunk ilyet nem nagyon kapni, először is jó al...
Elkészítési idő: TELJES ELKÉSZÜL Nehézség: KönnyűA darált kekszből, a porcukorral(10dkg), a rummal, a kakaóval és a tejjel masszát gyúrunk. A vajat kikeverjük a cukorral(15 dkg), majd hozzádolgozzuk a kókusz nagy részét (picit ha...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűEgy közepes tepsit vajjal kikenünk. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét 1 ek cukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tejet, lisztet, tojás sárgákat, amiket előtte kik...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 200 fokra, majd egy nagyméretű tepsit kibélelünk sütőpapírral. A töltelékhez a kakaóport összekeverjük a porcukorral. A túrót összekeverjük a porcukorral,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűCsorgassuk a mézet egy keverőtálba, adjunk hozzá az öt tojást és a cukrot. Tegyük langyos helyre, majd habverővel keverjük az egészet habosra. Egy másik edénybe szórjuk a liszte...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyümölcsöket mossuk meg alaposan, majd magházukat a porcos részeivel vágjuk ki. Aprítsuk fel egy-két centis darabokra. Tegyük egy nagy lábasba, adjuk hozzá a cukrot, majd öntsük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElektromos habverővel felvertem a tojást a sóval, jó habosra, lassan hozzáadagoltam a forró vizet, majd a kefirt, közben tovább habosítottam. Egy mélyebb edénybe szitáltam a liszte...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA sütőt 200 fokra kapcsoljuk! A száraz hozzávalókat egy keverőtálba szórjuk, majd a közepébe beleöntjük a kefirt és a vizet. Kézzel olyan tessék-lássék módra összedolgozzuk, tényle...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA piskóta készítését már tényleg nem részletezem. Az ITT leírt módon készül. Annyi, hogy egy 24 cm-es kapcsos, sütőpapírral bélelt tortaformában süssük. Ha készen van és kihűlt,...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA csirkemelleket vékonyan felszeleteljük. Óvatosan dolgozzunk, hogy majd meg tudjuk tölteni. Lesózzuk és állni hagyjuk amíg elkészítjük a tölteléket. A hagymát és a gombát felszele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű