Tarja
1kg gomba
tojás
sajt
tejföl
hagyma
Recept: a tarját besózzuk, hirtelen serpenyőben elősütjük, majd kizsírozott tepsibe tesszük. 1 kg gombát hagymával puhára pirítunk, sóval és fehérborssal ízesítjük. A gombaragut a hús köré rakjuk (mintegy falat képezve), meglocsoljuk tejföllel, majd megszórjuk reszelt sajttal (csak a ragut). A húsokra egy-egy tojást ütünk, pirospaprikával megszórjuk és kb. 1,5 óra alatt, fóliával letakarva készre sütjük.
1. A tarjaszeleteket megmossuk, a vizet papírtörlővel leitatjuk róluk. 2. A pác hozzávalóit alaposan elkeverjük, a húsokat belehelyezzük úgy,hogy mindenhol érje a pác. Lefedjük,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA darált húst egy tálba tesszük, hozzá adjuk a tojást az apróra vágott kis fej hagymát, rizst, ízesítjük ízlés szerint, só, bors, pirospaprika. Majd jól összekeverjük és gombócokat...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húst vágjuk fel szeletekre, ízlés szerint sózzuk-borsozzuk, majd kissé klopfoljuk ki és forgassuk lisztbe. A hagymát vágjuk fel apróra. Egy serpenyőben hevítsük fel a zsírt, és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA serteskarajt megmosom,egybe hagyom... A sargarepat,feherrepat,zellergumot,hagymat,megtakaritom,megmosom,es minden darabot hosszaban kettevagok Egy fazekba rakom a zoldsegeket,k...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Közepes