13 dkg fehér csokoládé
3 tojás
13 dkg krémsajt
1. Olvaszd fel kíméletesen a csokoládét vízfürdő fölött vagy mikrohullámú sütőben.
2. Forgasd bele a krémsajtot és addig keverd, amíg egyenletes állagú lesz.
3. Válaszd szét a tojásokat és a sárgáját keverd a krémhez.
4. Verd fel a tojásfehérjét, ezt is keverd az imént elkészített masszához. Ettől lesz extra puha.
5. Három bögrét bélelj ki sütőpapírral, majd töltsd bele a sajttorta tésztát.
6. Helyezd a bögréket egy tepsire, önts melléjük egy pohár vizet.
7. 160 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc lesz kész.
Ha kihűlt, a papírral óvatosan kiemelheted a sütit.
Gyümölccsel kínálva még finomabb!
1. A törökmogyorót, a mandulát, a nádcukrot, a fűszerkeveréket, a reszelt citromhéjat, az apróra vágott kandírozott narancshéjat és a tojásokat egy keverőtálba tesszük. A szalalkál...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűForraljuk fel a tejet a cukorral, majd a tűzről félrehúzva kevergetve olvasszuk fel benne a vajat. Ezután belekeverjük a kakaóport és a rumot. Mehet bele a darált és tördelt keks...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tésztához a vajat/margarint a cukorral habosra keverem, hozzáadom a tojást, majd a kakaóporral és sütőporral elvegyített lisztet, végül a kefirt. 2. Az így kapott masszát süt...
Elkészítési idő: pihentetni kell Nehézség: Közepes