20 dkg liszt
10 dkg cukor
15 dkg vaj
2 evőkanál vaníliás cukor
4 tojás
1 teáskanál sütőpor
50 dkg kimagozott szilva
fahéj
15 dkg cukor
mandulaforgács
1 evőkanál olaj
A forma kikenéséhez
zsiradék
20 dkg liszt
10 dkg cukor
15 dkg vaj
2 evőkanál vaníliás cukor
4 tojás
1 teáskanál sütőpor
50 dkg kimagozott szilva
fahéj
15 dkg cukor
mandulaforgács
1 evőkanál olaj
A forma kikenéséhez
zsiradék
A kekszet apróra tördeljük, majd a lap többi hozzávalójával együtt tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk. A tésztát kettőbe osztjuk és a felét egy sütőformába simítjuk. A hab...
Elkészítési idő: 30 percMandulát darálj egészen apró szeműre, keverd hozzá a kókusztejszín 2/3 részét (3 evőkanál), és azzal daráld addig, míg masszaszerű nem lesz (nyugodtan önthetsz hozzá egy kis vizet,...
Elkészítési idő:A tészta hozzávalóit összegyúrom, majd 4 lapot sodrok belőle és egyenként kisütöm. A krémhez a tejet a liszttel, állandó keverés mellett besűrítem. A margarinból és a porcukorból v...
Elkészítési idő: