6 evőkanál porrá őrölt útífűmaghéj
1 dl víz
125 g kókuszliszt vagy Norbi liszt
6 tojás
3/4 teáskanál só
1 1/2 teáskanál sütőpor
1 dl olívaolaj
0,5 dl kókuszolaj
2 dl víz
Kapcsold be a sütőt 180 fokra.
Ha nem szilikonos formát használsz, béleld ki sütőpapírral az edényedet.
Az útifűmaghéjra öntsd rá a vizet és tedd félre. 10-15 percen belül a víz zömé felszívja és kocsonyás állagú lesz.Ha ez bekövetkezett, a kocsonyaszerű masszát turmixold össze az egyéb hozzávalókkal. Majd a masszát simítsd bele az előkészített sütőedénybe.Mehet is az előmelegített sütőbe a kenyér, kb. 40-45 perc alatt lesz kész.Hagyd hűlni 10-15 percig, ekkor emeld ki a sütőformából. Máris tálalhatod, isteni finom!
Ebből a mennyiségből kb. 15 szelet kenyérkére jön ki.
Elsőként tegyük fel sós vizet forrni. A penne tésztát kifőzzük benne. A gépsonkát csíkokra vágjuk össze, majd tálba tegyük bele. Öntsük rá a a tejszínt, darabolt piros paprikát, re...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA száraz összetevőket összekeverem, és utána öntöm a tejet a belekevert margarinnal.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűKeverjük össze a tészta száraz hozzávalóit (az élesztőt nem kell külön felfuttatni). Tegyük bele az olajat, majd lassan adagoljunk hozzá annyi vizet, amennyit a tészta felvesz. 20-...
Elkészítési idő: kb 1,5 óra Nehézség: KönnyűU mlako mleko staviti kvasac, šecer i so, pa ostaviti da kvasac nadođe. Za to vreme pripremiti ostale sastojke, brašno prosejati, staviti u dublju posudu, dodati ulje, kiselo mleko...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű