........
A tojásokat szétválasztjuk és a fehérjéből kemény habot verünk. Apránként hozzáadjuk a cukrot, és addig verjük, amíg fényes nem lesz. A cukros tojáshabhoz adjuk az olajjal kevert...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egyik csomag réteslapot szétszedem és egy közepes nagyságú, mélyebb tepsit, vagy jénai tálat kibélelek vele úgy, hogy a tésztalapok közeit kevés olvasztott vajjal meglocsolom. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet összekeverjük a sóval és a cukorral. Gyors mozdulatokkal elmorzsoljuk benne a hideg, felkockázott vajat úgy, hogy nagyobb vajdarabok is maradjanak benne. Kis részletekben...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindegyik verziónál ugyanaz az javasolt elkészítési mód: gyúrjuk össze a hozzávalókat és pihentessük a tésztát hűvös helyen legalább 2 órán keresztül. A kiszúróval vágjuk ki a...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz