- 5 db tojás
- 100 ml víz
- 7 gramm sütőpor
- 70 gramm 1:4 édesítőszer
- 65 gramm keserű kakaópor
A krémhez hozzávalói:
- 200 ml habtejszín
- 250 gramm light mascarpone
- 3 gramm vanília aroma
- 25 gramm 1:4 édesítőszer
- ízlés szerint kókuszreszelék
- ½ tábla cukormentes csoki
◾️A piskótához egy tálba összekeverjük az összevalókat kézi habverővel.
◾️180 C fokra előmelegített sütőben sütjük 15 percig.
◾️Ha kisült, még forrón feltekerjük bevizezett konyharuhába.
◾️Abban hagyjuk kihűlni.
◾️A krémhez a habtejszínt kemény habbá verjük, beleszórjuk a zselatin fixet.
◾️Belekeverjük az édesítőt is és a vanília aromát, meg a mascarponét.
◾️A piskótát megkenjük a krémmel és feltekerjük.
◾️Lekenjük olvasztott cukormentes csokival és megszórjuk kókuszreszelékkel.
◾️Hűtőben pihentetjük, aztán szépen lehet szeletelni.
Az előnyújtott leveles tésztát tekerjük ki a papírból, majd szórjuk meg a porcukor felével. Ezután a sodrófával gyengéden menjünk át rajta párszor, hogy a cukor rátapadjon a tésztá...
Elkészítési idő: 1 óraA tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát készítünk, majd kihűtjük. A krémhez a pudingport felfőzzük a tejjel, es kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, és...
Elkészítési idő: 2 ora1 piskóta Sütök két kakaós piskótalapot. A tojások sárgáját kikeverem a porcukorral, a vízzel, s hozzáadom az átszitált lisztet, a kakaóport, a sütőport, majd a tojásfehérje kemén...
Elkészítési idő: