- 4 db tojás
- 15 g 1:4 édesítő
- 2 ek cukrozatlan kakaópor
- 1 mokkáskanál sütőpor
Krém:
- 500 g túró
- 1 narancs reszelt héja
- 50 gramm 1:4 édesítő
- 200 g margarin vagy vaj
Fanta réteg:
- 800 ml szénsavas narancslé
- 2 csomag vaníliás pudingpor
?A sütőt előmelegítjük 180°C-ra.
?Az édesítőt kikeverjük a tojások sárgájával, a kakaóporral és a sütőporral.
?A felvert tojásfehérjével óvatosan összeforgatjuk.
?Sütőpapírral bélelt tepsiben 15-20 perc alatt készre sütjük.
?A túrót, ha nem eléggé krémes egy botmixerrel krémesítjük és hozzáadjuk a narancs reszelt héját.
?A margarint az édesítővel kikeverjük majd a túrót hozzáadva elkészítjük a túrós krémet.
?A megsült és kihűlt piskótára kenjük és kb. 1 órára hűtőbe tesszük.
?A pudingport a narancslében sűrűre főzzük.
?Ezután kivesszük a sütit a hűtőből és a túróra kenjük a narancsos zselét.
?Pár órát pihentetjük a hűtőben újra szeletelés előtt ?.
A hozzávalókat egy tálban összekeverem, amikor már csomómentes, kivajazott és lisztezett tepsibe öntöm. Rászórom a kimagozott meggybefőttet, és 180 fokos sütőben 15-20 percig sütö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű- 30 dkg cukrot és 20 dkg vajat/margarint 6 tojássárgájával habosra keverünk. - Adunk hozzá fél citrom levét, kevés vaníliát (vagy 1 csomag vaníliás cukrot). - A tojások fehérj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűFoile 1. Se cerne faina impreuna cu praful de copt si un praf de sare. Intr-un castron se amesteca (cu mixerul) laptele, ouale si zaharul, apoi se adauga si uleiul. Se pune f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű