Családireceptkönyv.hu

Sertésragu sajtszószban


Írta:

Elk. idő: 150 perc
Adag: 4 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 1 kg hús (comb vagy lapocka)
- 0,5 kg gomba
- 300 g natúr krémsajt
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál paradicsompüré
- só
- bors
- olaj

Elkészítés:


◾️A húst felkockázzuk, és olajon fehéredésig pirítjuk.
◾️Hozzáadjuk a felszeletelt gombát és pici vizet (vagy száraz fehérbort) öntünk alá.
◾️Ezután jöhet hozzá a zúzott fokhagyma, a fűszerek és főzzük puhára.
◾️Amikor megpuhult adjuk hozzá a krémsajtot.

Trükkök, tippek, praktikák:


Legjobban a párolt rizs passzol hozzá köretként. Ha még különlegesebbre, finomabbra szeretnénk, készítsük száraz fehérborral.

Sertésragu sajtszószban

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Fordított hús
Fordított hús

A húst felszeleteljük, megmossuk, és kiklopfoljuk, majd besózzuk. Ezután FORDÍTOTT sorrendben bepanírozzuk a hússzeleteket, vagyis: először morzsába, majd felvert tojásba, végül...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Egészben sült disznócomb
Egészben sült disznócomb

1. A húst a sóval bedörzsöljük. 2. A sütéshez használt tál (jénai) alján terítjük a zsírt, beletesszük a húst, a megtisztított és felszeletelt fokhagymát mellészórjuk. 3. Ráöntün...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fűszeres sertésszelet
Fűszeres sertésszelet

A csontozott húst megmossuk, és nagy szeletekre vágjuk, átkenjük sóval és borssal, kiolajozott tepsibe tesszük. A bort, a paradicsomszószt, a fűszereket és a zúzott fokhagymát öss...

Elkészítési idő: 1-1.5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mexikói pite
Mexikói pite

A tészta Mérjük ki a lisztet, és adjuk hozzá a puha vajat. Ezután rakjuk hozzá a tojást, tejfölt és a sót is. Gyúrjuk össze az alapanyagokat jó alaposan. Fedjük le a...

Elkészítési idő: 95 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk