- 1 kg hús (comb vagy lapocka)
- 0,5 kg gomba
- 300 g natúr krémsajt
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál paradicsompüré
- só
- bors
- olaj
◾️A húst felkockázzuk, és olajon fehéredésig pirítjuk.
◾️Hozzáadjuk a felszeletelt gombát és pici vizet (vagy száraz fehérbort) öntünk alá.
◾️Ezután jöhet hozzá a zúzott fokhagyma, a fűszerek és főzzük puhára.
◾️Amikor megpuhult adjuk hozzá a krémsajtot.
Legjobban a párolt rizs passzol hozzá köretként. Ha még különlegesebbre, finomabbra szeretnénk, készítsük száraz fehérborral.
A húst felszeleteljük, megmossuk, és kiklopfoljuk, majd besózzuk. Ezután FORDÍTOTT sorrendben bepanírozzuk a hússzeleteket, vagyis: először morzsába, majd felvert tojásba, végül...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst a sóval bedörzsöljük. 2. A sütéshez használt tál (jénai) alján terítjük a zsírt, beletesszük a húst, a megtisztított és felszeletelt fokhagymát mellészórjuk. 3. Ráöntün...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűA csontozott húst megmossuk, és nagy szeletekre vágjuk, átkenjük sóval és borssal, kiolajozott tepsibe tesszük. A bort, a paradicsomszószt, a fűszereket és a zúzott fokhagymát öss...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: KönnyűA tészta Mérjük ki a lisztet, és adjuk hozzá a puha vajat. Ezután rakjuk hozzá a tojást, tejfölt és a sót is. Gyúrjuk össze az alapanyagokat jó alaposan. Fedjük le a...
Elkészítési idő: 95 perc Nehézség: Könnyű