- 500 g natúr joghurt
- 20 g zselatin
- édesítőszer ízlés szerint
- 250 ml habtejszín
- gyümölcs (🍓🍒🫐🥭🍍)
- cukormentes keksz
◾️A joghurtot a zselatinnal és az édesítővel addig melegítjük, míg a zselatin teljesen elolvad (forralni nem szabad!)
◾️A gyümölcsöket feldaraboljuk, és ha kicsit hűlt a joghurt, belekeverjük.
◾️A tejszínt habbá verjük és a gyümölcsös joghurthoz forgatjuk.
◾️Egy őzgerincformát folpackkal kibélelünk és beleöntjük a masszát.
◾️Végül a keksszel kirakjuk az alját és hűtőbe tesszük, amíg megdermed (kb. 2-3 óra).
◾️Ha megdermedt kifordítjuk a formából és lehúzzuk róla a fóliát.
A cukrot a lekvárral, a vízzel, az aromával (és a mazsolával, ha szeretnénk használni) elkezdjük főzni. Mehet bele a kakaópor. Belekeverjük a kekszet is, majd golyókat formázun...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHozzávalókat összedolgozzuk addig amíg össze nem áll az egész. A formát porcukorral beszórjuk és a tésztát formába töltjük. Kivesszük és kész. Lehet golyókat is formálni.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször lereszelek 1 kg almát,teszek hozzá cukrot,vaníliás cukrot,fahéjat,öntök hozzá kicsi vizet és elkezdem főzni,amikor már felfőtt hozzáteszek 3 cs. vaníliás pudingport.A tepsi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált kekszet egy tálba szórjuk, hozzáadjuk a porcukrot, a cappuccino port, a rumaromát, a megolvasztott margarint és a tejet. Alaposan összedolgozzuk. Egy kisebb tepsit vagy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű