- 500 g natúr joghurt
- 20 g zselatin
- édesítőszer ízlés szerint
- 250 ml habtejszín
- gyümölcs (🍓🍒🫐🥭🍍)
- cukormentes keksz
◾️A joghurtot a zselatinnal és az édesítővel addig melegítjük, míg a zselatin teljesen elolvad (forralni nem szabad!)
◾️A gyümölcsöket feldaraboljuk, és ha kicsit hűlt a joghurt, belekeverjük.
◾️A tejszínt habbá verjük és a gyümölcsös joghurthoz forgatjuk.
◾️Egy őzgerincformát folpackkal kibélelünk és beleöntjük a masszát.
◾️Végül a keksszel kirakjuk az alját és hűtőbe tesszük, amíg megdermed (kb. 2-3 óra).
◾️Ha megdermedt kifordítjuk a formából és lehúzzuk róla a fóliát.
◾️A por édesítőt a keksszel és a kakaóporral összekeverjük. ◾️Hozzáadjuk a szobahőmérsékletű vajat és összemorzsoljuk. ◾️Mehet bele a tej is, de ne egyszerre tegyük bele, csak fo...
Elkészítési idő: 60 percElőször a krémet készítem el, mert annak hűlni kell. A lisztet simára keverem a tejjel, hozzáadom a kókuszreszelék felét és folytonos keveréssel sűrűre főzöm. Ha kihűlt, ízesítem a...
Elkészítési idő:Elkészítjük az instant vaníliakrémet. --A krémport és a tejet összekeverjük, mixerrel felverjük, amikor krém állagú, félretesszük. -- Felverjük a tejszínhabot és a krémhez k...
Elkészítési idő: 30