- 3 csomag Gullon Fibre keksz
- 1 csomag vaníliapuding
- 300 ml tej
- 3 evőkanál édesítő
- 400 ml habtejszín
- 1 Bio citrom héja és a levének a fele
- 150 g cukormentes csokoládé + 2 evőkanál olaj
◾️A pudingot a tejben az édesítővel megfőzzük, majd hozzáadjuk a citrom héját és levét.
▪️Ezután teljesen kihűtjük.
◾️A tejszínt habbá verjük és hozzáadjuk a pudingot is.
◾️A kekszeket langyos tejbe mártogatjuk és kirakjuk vele egy kisebb tepsi alját.
◾️Erre kerül a krém fele majd egy másik réteg tejbe mártott keksz.
◾️Jöhet a krém másik fele és a tetejére is keksz kerül.
◾️Hűtőbe tesszük pár órára.
◾️A csokit mikróban megolvasztjuk 30 mp-s részletekben (minden 30 mp után átkeverjük).
◾️Hozzáadjuk az olajat és a süti tetejére simítjuk.
Először elkészítjük a narancsos réteget. Az edénybe beletöltjük a narancslevet, hozzáadunk 50 g cukrot és a keményítőt. Csomómentesre keverjük, sűrű krémmé főzzük, majd beleöntjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSonka krém: A sonkát aprítsd finomra, az újhagymát karikázd vékonyra, ízesítsd sóval, borssal, mustárral, és a tejföllel keverd krémesre. Tedd félre Tojáskrém: a tojást törd össze...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA kekszet por állagúra törjük, hozzáadjuk a felolvasztott vajat és egységes masszává dolgozzuk. Ez képezi majd a torta alapját, amit a sütőpapírral kibélelt kör alakú forma aljá...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűAz almát meghámozzuk, kicsumázzuk és lereszeljük, majd lábosba rakjuk. Rászórjuk a cukor 2/3-ad részét, 4 ek vizet, és kb. 10 perc alatt puhára pároljuk. Közben a vaníliás pudingp...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű