50 dkg csíkozott csirkemell
3 ek Teriyaki szósz
3 db újhagyma
2 ek olívaolaj
2 ek méz
1 zacskó salátamix
15 db dióbél
2 mandarin
só
bors
Megpirítom olajon a csíkozott csirkemellet, fűszerezem., mellészórom a felkarikázott újhagymát, és teszek rá Teriyaki szószt, fűszerezem.
A rotyogó csirkét meglocsolom a mézzel, és rádobom a diót.
A salátát ráteszem egy tányérra, majd az elkészült csirkénket rászedem, mandarinnal és petrezselyemmel díszítem.
A salátára külön nem kell szósz, ennek a Teriyaki és a méz mix megfelel.
A borzaskához a burgonyát meghámozzuk és durvára reszeljük. Megsózzuk és félretesszük, hogy levet eresszen. A húst megmossuk és vékonyra vágjuk. A burgonyából kinyomkodjuk a levét...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KözepesA tésztát a csomagoláson található útmutató szerint, enyhén sós, lobogó vízben kifőzöm. A csirkemellet a felhevített zsiradékon aranybarnára sütöm, sütés közben mindkét oldalát...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KözepesA csirkemelleket megmossuk letöröljük, majd felszúrjuk egy éles késsel, és ebbe töltünk kb. 4-5 db gesztenyét. Sózzuk, borsozzuk, majd 2-3 db szalonnába beletekerjük a csirkemelle...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkemellet ceruzavastag csíkokra vágjuk, megsózzuk, és néhány percet állni hagyjuk, majd megszórjuk liszttel. A megtisztított, jól megmosott burgonyát nyersen lereszeljük. A to...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű