2 dl majonéz
2 EK porcukor
1 EK fehérbor
2 dl tejföl/joghurt/kefír
2 EK savanyúságlé (pl. csemege uborka leve)
A majonézhez először a porcukrot keverjük hozzá kézi mixerrel. Utána jöhetnek a folyékony hozzávalók.
A kész tartármártást utánízesíthetjük porcukorral, sóval, borssal és mustárral.
Ecet és cukor nélkül összefőzöm a hozzávalókat Mikor minden puha, mehet hozzá az ecet és a cukor. alaposan összefőzöm... botmixerrel összetöröm... ezután egy nagyméretű teaszűr...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojást a liszttel, a kakaóval, a cukorral és egy kevés tejjel csomómentesre keverjük. A tejet felfőzzük a vaníliás cukorral, majd hozzáöntjük a kakaós keveréket. Állandó keverés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alapanyagokat elkeverem, és alacsony lángon 20 perc alatt összefőzöm.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat alaposan összekeverjük, megkóstoljuk és ha ízlésünk úgy kívánja, bármelyik ízesítőből még teszünk bele egy keveset.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű