• kenyér
•vaj
•sonka
•sajt
A kenyérszeleteket megkenjük vajjal. Két szeletre teszünk 4-4 sonkát és sajtot, majd a megmaradt kenyérszeletekkel beborítjuk és kettévágjuk.
A szendvicseket melegszendvicssütőben pirosra sütjük.
A bőr nélküli tepertőt húsdarálón ledaráljuk. Sózzuk, borsozzuk, belekanalazzuk a margarint és a mustárt. Alaposan összekeverjük.
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Nehéz1. Egy virslit vágj be jó mélyen hosszában, a résbe fektess egy sajtcsíkot (alá esetleg kenhetsz egy kis paprikakrémet is). 2. Az egészet göngyöld be vékony füstölt szalonna-sze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLábasban vizet forralunk, adunk hozzá ecetet és sót… A vízbe kanállal belekavarunk, hogy egy kisebb “örvény” keletkezzen benne, de csak éppen hogy, ne legyen túl “agresszív”, majd...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűKRÉMSAJT: Egy edénybe rakok tészta szűrőt, ebbe tiszta konyharuhát. Rakok bele 330 gr tejfölt, ebbe beleforgatok 25 gr joghurtot (Én saját magam által készítettem használok, de...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű