1 bögre csiseriborsó liszt
1.5 bögre víz, só
Palacsinta sűrűségű tésztát keverni és vékonyan olajozott sütőben sütni, fordítani. Dinsztelt hagymára téve is finom. TOFUBÓL MÉG FINOMABB!
Egy magas tálban a lisztet, sütőport, sót, tejet, olajat, és a felvert tojást összekeverjük. A kész tésztát merőkanállal öntsük a forró, kivajazott palacsinta sütőbe. A palacsinta...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA banánt villával nyomkodd össze, majd keverd össze az összes hozzávalót és 200°os előmelegített sütőben süsd 15-20 percig! 🙂
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A szalonnát lehetőleg a hússal együtt daráljuk le, így sokkal élvezetesebb lesz az íze. 2. A darálékhoz adjuk hozzá a fűszereket, az apróra vágott vöröshagymát és a zúzott f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy keverotalban keverjuk ossze a lisztet, vajat, tojast, sot, cukrot es mezet. A bananokat 2-3 mm-es szeletekre vagjuk es a masszaba keverjuk. Egy mely labosban olajat melegitu...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű