1 bögre csiseriborsó liszt
1.5 bögre víz, só
Palacsinta sűrűségű tésztát keverni és vékonyan olajozott sütőben sütni, fordítani. Dinsztelt hagymára téve is finom. TOFUBÓL MÉG FINOMABB!
1,8-2 l-es őzgerincformát alaposan kikentem vajjal, majd kibéleltem a kissé egymásra csúsztatott sonkaszeletekkel úgy, hogy a forma peremén is túllógjanak. A csirkehúst kockákra v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hagymát pucoljuk, nagyon finomra vágjuk, és bő forró olajban aranybarnára sütjük, szalvétára szedjük, hogy lecsepeghessen. 2. A hot-dog kifliket hosszában félbevágjuk, kif...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tejet forrásig mikrózzuk, belekeverjük a vanilia aromát, a fahéjat, az eritritet vagy mézet és a pici sót. Belerakjuk a kuszkuszt, összekeverjük, megszórjuk a kakaóporral. Megvár...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vajat megolvasztjuk, beleszórjuk a lisztet, elkavarjuk, kicsit pirítjuk. 2. Fokozatosan, kavargatás közbe beleöntünk 2 dl tejet, simára kavarjuk és felforraljuk. 3. Le...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű