1 bögre csiseriborsó liszt
1.5 bögre víz, só
Palacsinta sűrűségű tésztát keverni és vékonyan olajozott sütőben sütni, fordítani. Dinsztelt hagymára téve is finom. TOFUBÓL MÉG FINOMABB!
A zabpelyhet, a sót és a szódabikarbónát tányérba tesszük. Felütjük a tojásokat és felverjük a fél deci vízzel, majd ráöntjük a zabpehelyre és jól összekeverjük. Zablepény recept...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejfölt, tojást, tejet egy tálba készítjük, fűszerezzük és elkeverjük. A kolbászt és a szalonnát vágjuk kockára. A sajtot reszeljük le. Kivajazott mélyebb tepsibe rakjuk a tejf...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA töltelékhez keverje össze egy tálban a kristálycukrot és a fahéjat. Enyhén lisztezett felületen tegye a tésztát téglalapra, mint korábban, és szórja rá a cukrot. Nyújtsa téglalap...
Elkészítési idő: 30-40 perc Nehézség: KönnyűA leveles tészta közepére rakjuk a virsliket, amiket megkenünk mustárral, ráhalmozunk sült hagymát, erre a szeletelt sajtot, majd jó pár ecetes uborkával is megkínáljuk. A virslik...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű