1 bögre csiseriborsó liszt
1.5 bögre víz, só
Palacsinta sűrűségű tésztát keverni és vékonyan olajozott sütőben sütni, fordítani. Dinsztelt hagymára téve is finom. TOFUBÓL MÉG FINOMABB!
Emeld a következő szintre a gofrikészítési tudományod, és tegyél a tetejére friss gyümölcsöt vagy kompótot! A fagyasztott bogyósok a meggybefőttel együtt kitűnő választást jel...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Nehéz1.A hagymát és a kockázott habanerót pár percig pirítom. 2.Hozzáadom a paradicsomot, amit addig pirítok, míg el nem kezd összeesni. 3.Felverem a tojásokat a fokhagyma granulátum...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA paprikákat az itt leírt módon előkészítjük (megsütjük, meghámozzuk és a magokat eltávolítjuk). Turmixban pépesítjük. A fokhagymát és a vöröshagymát finomra vágjuk, hoz...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA töltelékhez keverje össze egy tálban a kristálycukrot és a fahéjat. Enyhén lisztezett felületen tegye a tésztát téglalapra, mint korábban, és szórja rá a cukrot. Nyújtsa téglalap...
Elkészítési idő: 30-40 perc Nehézség: Könnyű