1 bögre csiseriborsó liszt
1.5 bögre víz, só
Palacsinta sűrűségű tésztát keverni és vékonyan olajozott sütőben sütni, fordítani. Dinsztelt hagymára téve is finom. TOFUBÓL MÉG FINOMABB!
A bagetteket vágott felükön megvajazzuk. Rápakoljuk a sonkát, majd a nyers gombát, így kicsit elősütjük a régimódi melegszendvics sütőnkben, de lehet sütőben is. Majd ha a gomba...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű3 dkg vajat felolvasztunk, megfuttatjuk benne a lisztet, majd tejjel felöntve sűrűre főzzük, sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezzük. A tűzről levéve hagyjuk hűlni. A kenyerek...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű1.Először keverd össze a száraz összetevőket, majd adagold hozzá a többi hozzávalót is. 2.Oszd el a zabpelyhet 2 tálba, és azonnal tálalhatod is, vagy hagyd állni egy éjszakán át...
Elkészítési idő: 5perc Nehézség: KönnyűA fokhagymát egy nagyobb tálba fokhagymanyomóval áttörjük. A tömlős sajtokat is a tálba nyomjuk, majd a tojásokat is apró kockákra vágjuk. Ízlés szerint fűszerezzük. Az egészet j...
Elkészítési idő: 30 pec Nehézség: Könnyű