100g Nutri free per pane
2 ek köles liszt
2 ek cirok liszt
2 ek hajdina liszt
2 ek amarant liszt
2 ek barna rizsliszt
2 ek zabpehely
1 ek mandula liszt
1 ek útifűmaghéj liszt
1 ek bambusz rost
1 ek puffasztott amarant
Ha az egész nincs 300g, akkor Schar B-vel kiegészítem.
1 mk aszkorbinsav
1 tk só
1 tk cukor
15 g friss élesztő
30 ml vízben zselésített chiamag
1 ek növényi joghurt
Kb 250 ml víz
2 ek házi kacsazsír
Dagasztás után formában kelesztés 35 fokon 40 -50 percig. Sütés 200 fokon 10 percig, majd 170 fokon 40 -50 percig.
A burgonyát meghámoztam, egy csipet sóval annyi vízben ami épp ellepi, megfőztem. Leszűrtem, a főzővizet félretettem. A krumplit áttörtem és hagytam hogy szobahőmérsékletűre hűljön...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesLangyos vízben egy kávéskanál cukrot elkeverünk, majd belemorzsoljuk az élesztőt, és hagyjuk felfutni. A lisztet a sóval és a margarinnal összekeverjük, majd az élesztős...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeményebb tésztát készítek, amit egy fedeles tálban hagyok a konyhapulton. legjobb, ha 4-5 óra múlva betesszük a hűtőbe. Vagy adagokra osztva mehet a fagyasztóba. vagy MAX s...
Elkészítési idő: 12 óra Nehézség: Közepes1. Az élesztőt pici cukorral, tejjel és liszttel felfuttatjuk, majd mindent a kenyérsütő gépbe teszünk. 2. Dagasztó programra kapcsolunk, amely keleszt is. 3. A megkelt tés...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű