250 gramm túró
2 db tojás
3 púpos ek. zabliszt
30 gramm zabpehely
2 kk. szódabikarbóna
egy kevés vanília aroma
édesítő ízlés szerint
A hozzávalókat jó alaposan összedolgozzuk egy fakanál segítségével.
A tésztának ragacsosnak kell lennie, így ne aggódj az állaga miatt. Pici korongokat formázunk vizes kézzel és beletesszük a felhevített kókuszolajba.
Pár perc alatt megsütjük, amikor már arany barnára sült mindkét oldala.
A zselatint a vízben kis lángon feloldjuk. A gesztenyemasszát összekeverjük a ToTu krémmel és az édesítővel, végül a feloldott zselatinnal is. 4 pohár aljába tesszük a gesztenyés m...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA töltelékkel kezdünk: a tejhez hozzáadjuk a tojás sárgákat, ezt jól kikeverjük. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a cukrot és a lisztet. Ezt felfőzzük, és forrástól számított 2-3 perc...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sütőt előmelegítjük 180 °C - ra, egy nagyobb, kb 25 x 40 cm - es tepsi aljára sütőpapírt fektetünk. A tojásfehérjét a csipet sóval elkezdjük habbá verni. Amikor már félig felver...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjét a cukorral keményre vertem gépi habverővel, majd egyenként beledolgoztam a tojássárgákat. A szódabikarbónával elkevert lisztet egy fakanál segítségével óvatosan bel...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes