2 csésze (35 dkg) liszt
2 tk sütőpor
1 csésze (25 dkg) cukor
1 csésze tej
1 tk vaníliakivonat
2 ek olaj
2 tojás
A bevonathoz:
csokimáz,
fondant: porcukor+citromlé sűrűre keverve
A csésze 2,5 dl-es.
A sütőt előmelegítem 200 fokosra.
Először összekeverem a száraz hozzávalókat.
A sütőt előmelegítem 200 fokosra.
Először összekeverem a száraz hozzávalókat.
Egy tálban összekeverjük a száraz hozzávalókat, majd, folyamatos keverés mellett, hozzáadjuk először a tojásokat, majd a vajat, a baracklekvárt a kakaóport, végül a darabokra tört...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet, porcukrot, a vanília kikapart magját, a tojást, sót és a puha vajat egy tálba mértem és kanállal összekevertem. (A Liga fontos hogy ne folyós legyen de ne is hűtőből kiv...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűAz egész tojásokat a cukorral habosra keverem, majd a többi hozzávalókat is hozzákeverem - az alma kivételével. A reszelt almát végül óvatosan egy fakanállal belekeverem. Előmel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA margarint, a tojást, a kristálycukrot kikavarjuk. A liszthez keverjük a sütőport, majd összegyúrjuk a két anyagot. Elfelezzük, és az egyik felébe belegyúrjuk a kakaót. Külön-külö...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű