menu

Családireceptkönyv.hu

Borsóleves csirkeszárnnyal.


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


zöldborsó,
burgonya kockára vágva,
sárgarépa
zöldség,
zeller,
leveskocka,
só,
bors,
pirospaprika,
csirkeszárny.

Elkészítés:


A csirkeszárnyat tisztítom, majd elvágom. Felteszem főni az apróra vágott zöldségekkel és ízesítem.

Borsóleves csirkeszárnnyal.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar  Klasszikus csontleves
Klasszikus csontleves

A csontokat beleteszem egy fazékba, felengedem vízzel. Felteszem főni, jó nagy lángon. Mikor kezd habot engedni, azt szűrőkanállal szépen leszedegetem róla, ez eltarthat 10-20 perc...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Csicseriborsó krémleves
Csicseriborsó krémleves

A csicseriborsót a főzés előtti este hideg vízbe áztatjuk. Másnap egy edénybe tesszük, felöntjük vízzel, majd hozzáadjuk a babérleveleket. A víz mennyisége ízlés szerint variálh...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zöldbabgulyás
Zöldbabgulyás

A zöldbabot a szokásos módon aprítjuk, a zöldségeket karikára vágjuk, a hagymát, krumplit, szalonnát kockára. Az olajon megpirítjuk a szalonnát, majd a hagymát. Hozzáadjuk a répá...

Elkészítési idő: 50 p
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ilona
Grizgaluska
Grizgaluska

1 tojás fehérjéből habot verünk. Amikor kemény, beletesszük a sárgáját. Annyi grizt adunk hozzá, hogy puha maradjon (kb. 3 evőkanálnyi). A fővő levesbe kávéskanállal kiformálva bef...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk