Kb. 20 db. kisütött palacsinta, edény nagyságtól függően. 30X19
Töltelék:
8 ek. cukor,
2 cs. vaníliás puding /főzős/,
1 l. tej,
10 dkg. vaj,
2 db. banán,
2 db. narancs.
Öntethez:
2 db. tojás,
2 cs. vanilin cukor,
2 dl. tejszín.
A palacsinták meg vannak sütve A tejből, cukorból és a pudingporból sűrű pudingot főzünk, és még melegen hozzáadjuk a vajat is. A banánt és a narancsot megpucoljuk és apróbb darabokra vágjuk. A palacsintákat egyenként megkenjük a krémmel, eloszlatjuk rajta a gyümölcsöt, szorosan feltekerjük, majd félbevágjuk. Egy tűzálló tálat kivajazunk, a palacsintákat kissé egymásra csúsztatva belerakosgatjuk úgy, hogy a vágott felük mind felfelé álljon. Az öntethez a tojást elkeverjük a vaníliáscukorral és a tejszínnel, majd ráöntjük a palacsintákra. Előmelegített sütőben kb.30-perc alatt megsütjük. Macerás-de laktató és finom :)
Jó étvágyat kívánok.
Keverjük össze a palacsintatészta összetevőit, és a tortaformával azonos átmérőjű palacsintasütőben süssünk 8-10 darab vastag palacsintát. Az apróra vágott hagymát pároljuk üveges...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA hozzávalókat óvatosan, de alaposan összekeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz